Qumulus
niste prijavljeni
niste prijavljeni
niste prijavljeni
niste prijavljeni
44.197.198.214
44.197.198.214

Pogoji uporabe

3 PORT d.o.o. (v nadaljnjem besedilu "ponudnik") upravlja spletno mesto portal.3-port.si in je svojim uporabnikom dolžan priskrbeti razumljiva pravila o uporabi naše spletne storitve.

Z uporabo ponudnikovih storitev se

Pri uporabi storitev je prepovedano izvajanje aktivnosti na portalu, ki so v nasprotju z zakoni in drugimi predpisi;

Ponudnik si pridržuje pravico do sprememb spodaj navedenih pogojev brez predhodnega obvestila. Spremenjene pogoje uporabe si boste vedno lahko prebrali na naših straneh, uporabnikov ne bomo o tem posebej obveščali, bomo pa ustrezno spremenili datum zadnje spremembe. Datum je prikazan na dnu pogojev uporabe. V primeru, da nadaljujete z uporabo naših storitev, se šteje, da v celoti razumete in se strinjate s spremembami.

Varovanje zasebnosti

Za uporabo spletnih in mobilnih storitev Qumulus se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena ali občutljivi podatki, ki se lahko posredujejo z izpolnjevanjem vsebin na mobilnih obrazcih Qumulus (to so lahko podatki, ki vas neposredno identificirajo, podatki finančne in plačilne narave, informacije o preverjanju pristnosti, podatki zajeti s senzorji mobilne naprave, kot npr. mikrofon, fotoaparat, videoposnetek, GPS lokacija ter podatki o uporabljeni napravi), uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Družba 3 PORT, d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke skrbno varovala, da jih ne bo posredovala tretjim osebam in da bo varovala zasebnost uporabnikov. Podatke o uporabi spletnih storitev, ki se bodo zbirali avtomatsko in ki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, bomo uporabili z namenom izboljšanja uporabe storitev. Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z zakonom. Več o politiki varovanja osebnih podatkov si lahko preberete v Pravnih obvestilih družbe 3 PORT d.o.o.

Odškodnine in nadomestila

Uporabnik v celoti razume in se strinja, da ponudnika storitev, njegovih strank ter zaposlenih ne bo terjal ali držal odgovornih za kakršnokoli škodo, ki bi nastala z uporabo ali nezmožnosti uporabe storitev ter za kakršnokoli škodo, ki bi nastala v povezavi s storitvami ponudnika storitev.

Uporabnik v celoti razume in se strinja, da je uporaba ponudnikovih storitev na lastno odgovornost in da bo sam odgovoren za posledice uporabe ponudnikovih storitev.

Odgovornosti in dolžnosti ponudnika

Ponudnik se obvezuje, da bo skrbel za delovanje sistema in za varnost podatkov.
Ponudnik ne odgovarja za pravilnost podatkov, ki jih kdorkoli pošlje na/iz strežnika.
Ponudnik ne odgovarja za noben izgubljen ali poškodovan podatek na strežniku.
Ponudnik ne odgovarja za posredno ali neposredno nastalo škodo z uporabo naših storitev.
Ponudnik zanika vsako odgovornost za škodo povzročeno vendar ne omejeno na:

  • škodo ali odgovornost nastalo zaradi izpada strežnika/strežnikov,
  • škodo ali odgovornost nastalo zaradi povečanja odzivnega časa,
  • škodo ali odgovornost nastalo pri ne prenosu ali napačnem prenosu podatkov,
  • škodo ali odgovornost nastalo zaradi nepooblaščenega posega,
  • škodo ali odgovornost nastalo zaradi kakršnegakoli (hekerskega) napada,
  • škodo ali odgovornost nastalo zaradi nesprejete elektronske pošte ali napake e-poštnega strežnika,
  • škodo ali odgovornost nastalo zaradi naravnih in višjih dejavnikov.

Ponudnik ne daje garancije, da bodo naše storitve:

  • ustrezale uporabnikovim zahtevam in potrebam,
  • neprestano delovale 24/7 (24 ur na dan, 7 dni na teden).

Ponudnik storitev ne bo odgovoren za nobeno škodo, ki bi jo uporabnik utrpel.

Ponudnik storitev ne bo odgovoren za izgubo podatkov, prekinitve v delovanju storitev ter kakršenkoli izpad ali izgubo podatkov, do katere je prišlo po krivdi tretje osebe, ponudnika storitev, njegovih strank ali zaposlenih.

3 PORT , d. o. o. si pridržuje pravico, da v primeru kršenja teh splošnih pogojev uporabi vsa razpoložljiva pravna sredstva in pravice, vključno s pravico do blokiranja dostopa do spletnega portala z določenega spletnega naslova.

Uporabniki soglašajo, da za uporabo tega spletnega portala in za tolmačenje teh splošnih pogojev velja pravo Republike Slovenije. Za vse morebitne spore, nastale z uporabo tega spletnega portala, ali ki bi bili z uporabo tega spletnega portala kakorkoli povezani, je pristojno sodišče v Ljubljani ob uporabi prava Republike Slovenije.

Spremembe in kontaktni naslov

Vse spremembe teh pogojev uporabe spletne in mobilne aplikacije Qumulus bodo objavljene na tej strani. Spremembe pravnih obvestil in politike zasebnosti družbe 3 PORT d.o.o. bodo objavljene na strani Pravna obvestila družbe. Vsa vprašanja, ki se nanašajo na politiko zasebnosti lahko naslovite na pooblaščenca za varstvo podatkov dpo@3-port.si ali nam pišete ne:

3 PORT d.o.o.
Vojkovo nabrežje 30a
SI - 6000 Koper
Slovenia

Datum zadnje spremembe: 01.03.2018